LUSTR 2021 I Opencall

Kreslíte, ale nevystavovali jste na Lustru? Přihlašte se a staňte se součástí největší přehlídky ilustrace u nás! Představte to nejlepší ze své volné tvorby v jedné ze dvou výstavních kategorií: volná ilustrace nebo komiks. Vítáme profesionály i zájmové ilustrátory.      

Do sekce Showcase mladých talentů se v oboru volná ilustrace nebo komiks může hlásit kdokoli, kdo ještě nikdy na LUSTR festivalu nevystavoval.  

Přihlášky posílejte do 31. 5. 2021.

Přihláška a účast na výstavě je zdarma. Instalaci a náklady s tím spojené si hradí vystavující sami. Po uzavření OPEN CALL vybere porota přibližně 50 vystavujících. Posléze vás kontaktujeme s přesnějšími informacemi o tom, zda jste byli vybráni, nebo ne, a jak bude probíhat instalace vaší výstavy. Důležitým kritériem pro výběr je, zda se jedná o volnou tvorbu – obrázky nesmí být tvořeny primárně na zakázku.

LUSTR je sedmidenní festival ilustrace, který se koná 23. – 29. 9. 2021 v Praze, nebo online na našem webu. Jedná se hlavně o výstavu mladých ilustrátorů a tvůrců komiksů, doprovodný vzdělávací a zábavný program.

Podrobné informace naleznete na stránkách festivalu zde.