FASTFUD #23 / 30 LET FUD NO. 2

Naše oslava narozenin v éteru pokračuje. A protože oslava je o setkáních s blízkými lidmi, tak jsme k mikrofonu pozvali několik našich absolventů a absolventek napříč časem a ateliéry. Tento díl je také výjimečný svojí lokací, ve které se natáčel. Naše mikrofony jsme převezli na milovaný Löblhof do Staňkovic, kde nás hostil Jan C. Löbl, který také usedl za mikrofon jako host, absolvent, designer a vedoucí ateliéru Oděvní a textilní design. Jsme velice rádi, že se o svoje zkušenosti ve škole i po škole přijeli podělit úspěšné ženy svých oborů, mezi které bezesporu patří designérka Anna Marešová a sklářské výtvarnice Lada Semecká s Michaelou Spružinovou. Do naší mozaiky vzpomínek na atmosféru studia přispěla i Blanka Kirchner a Karel Konopka. A jestli vás zajímá jak to bylo a je na FUD z pohledu našich hostek a hostů, tak dejte play a užijte si poslech. 

Hurá a vše nejlepší k narozeninám i vám všem kdo FUD vytváříte, studujete, sledujete nebo mu jen tak fandíte.

Na letní oslavu, která proběhne 1. 6. od 13.00, zveme vedení univerzity, všechny současné i bývalé zaměstnance, současné i bývalé studenty a studentky, kolegy a kolegyně z dalších fakulty UJEP a samozřejmě také každého, komu je na naší fakultě dobře a chce to s námi oslavit.

Dvacátýtřetí díl podcastu si můžete poslechnout na Spotify, kde již naleznete pestré menu rozhovorů s mnoha osobnostmi z FUDu.
Fastfud je platforma pro všechny, které honí mlsná a rádi by ochutnali informace o aktuálním dění na umělecké scéně naší fakulty.

HOSTÉ A HOSTKY

Anna Marešová / absolventka ateliéru Produktový design
Blanka Kirchner / absolventka ateliéru Interaktivní média 
Karel Konopka / absolvent ateliéru Přírodní materiály
Jan C. Löbl / absolvent ateliéru Oděvní a textilní design 
Lada Semecká / absolventka ateliéru Sklo
Michaela Spružinová / absolventka ateliéru Sklo

TEAM

Moderátor / Josef Šlapák / student ateliéru Aplikovaná fotografie 
Sound design / Vojtěch Groot / absolvent ateliéru Time-Based Media
Zvuk / Vojtěch Radovský / student ateliéru Time-Based Media
Logo a Ilustrace / Monsters / vedoucí ateliéru Vizuální design
Fotografie / Eliška Kondelíková / studentka ateliéru Fotografie
Produkce / Marcel Mochal / vedoucí ateliéru Sklo
Poděkování / Löblhof Staňkovice